14 Eylül 2011 Çarşamba

Muhteşem YüzyIl 25. Bölüm izle

Muhteşem YüzyIl 25. Bölüm izle 14 EylülÇarşamba izle, MuHTeŞeM YüZYIL 25. BöLüm iZLe Show tv nin 14 Eylül Çarşamba günü 25. bölümüyle ekranlara gelecek olan yeni dizisi Muhteşem Yüzyıl`un 15. Bölümü sizlerle. , , Diziyi tvden yayınlandıktan hemen sonra sitemizden kaliteli görüntüyle takip edebilirsiniz.



14 Eylül Çarşamba Günü Dizilerini Hd Kalitesinde izle

Özet: MuHTeŞeM YüZYIL 25. BöLüm iZLe Sultan Süleyman’ın boynuna h-ançerini dayayan Victoria, kocasının öcünü almaya çok yaklaşmıştır. İbrahim’in verdiği z-ehirli lokumlarla başbaşa kalan Hürrem ve Leo ise ö-lümle burun burunadır. Hürrem ve Leo, İbrahim’in sarayından canlı kurtulabilecek mi? Sultan Süleyman Victoria’nın Layoş’un gönderdiği bir s-uikastçı olduğunu öğrenir. Victoria’yı hareme kendi elleriyle sokan İbrahim’den h-esap soracaktır. , , Matrakçı ise olup bitenden habersiz, İbrahim Paşa’nın Sadıka’yı evlenmek üzere kendisine teslim etmesini beklemektedir. Sultan Süleyman Victoria’yı İbrahim Paşa’ya getirenin Matrakçı olduğunu öğrenir… Sultan Süleyman, canını almaya cüret eden Layoş’un c-ezasını tez zamanda vermeye kararlıdır. Divan’ı toplayan Sultan Süleyman Budin seferi kararını açıklar... Hürrem İbrahim’den her zamankinden daha da çok n-efret etmektedir. İbrahim Paşa’nın oyununa alet olan Nigar’ı da kendisine i-hanet etmekle s-uçlar. Nigar, Hürrem’in güvenini kaybetmiştir. Haremde Hürrem’in korumasından yoksun kalan Nigar, Hürrem’e kendisini a-ffettirebilecek mi? İbrahim Paşa sefere öncü kuvvetlerle çıkar. İbrahim Filibe’deki otağındayken, Sultan Süleyman’ın ordusu Edirne’deki ordugaha yerleşmiştir. Gül Ağa Edirne Sarayı’nda, Sultan Süleyman’ın sefere çıkmasını bekleyen Hanedan’a muazzam bir hizmet sunmaktadır. Gül Ağa hizmetlerinin mükafatı olarak, Hanedana Topkapı’da hizmet etmeye devam edecektir. Mustafa aklına Sultan Süleyman’la sefere gitmeyi koymuştur. Babasıyla ordugahı ziyaret ettiğinde, İbrahim’in ordusuna katılmak üzere kaçar. Yol iz bilmeyen Mustafa, kaçtığına pişman olur. Sultan Süleyman ve İbrahim Paşa’nın orduları Macaristan’da buluşurlar. Tek hedefleri vardır: Budin’e ilerleyip Layoş’u yok etmek! Nefesler tutuldu!

Özet: KuZeY GüNeY 2. BöLüm iZLe Özgürlüğüne kavuşsa da, bir daha asla kaldığı yerden hayatına devam edemeyeceğini anlayan Kuzey’i, ö-fkesi, her şeyin başladığı yere, Cemre’nin evinin önüne götürmüştür. , , Burada Güney ile Cemre’yi bir arada görmek, Kuzey’in yıllardır içinde sakladığı en derin y-arasını yeniden k-anatır. Kuzey, a-cısını ö-fkesiyle gi-zlemeye çalışsa da, geçen dört senenin sonunda, kaybedenin bir tek kendisi olduğunu fark eder. Güney’in s-uçunu üstlenerek, oğlunun en büyük hayalinin de elinden alındığını bilen Sami, artık Kuzey’i yanlarında tutmanın bir yolu olmadığının farkındadır. Ailesinin ve Cemre’nin yakınında olmaya dayanamayan Kuzey içinse tek çıkış yolu, uzaklara gitmektir. Önündeki para e-ngelini aşmanın yolunu da kendince bir yöntemle bulur. Kardeşinin hayatını t-ehlikeye atma pahasını boks maçlarına çıktığını öğrenen Güney, Kuzey’e e-ngel olmaya çalışsa da başarılı olamaz. Hiç yüzleşmeden üstü örtülen “k-aza gecesinden” sonra, Kuzey ve Güney arasındaki mesafeler kapanmayacak kadar büyümüştür. Kuzey’in kendisi için geleceğini feda etmesine izin veren Güney, çektiği v-icdan az-abıyla baş başadır. Başından beri kızıyla ilgili hayalleri arasında Güney’e yer vermeyen Gülten, Kuzey’in de h-apishaneden çıkmasıyla, bu ilişkiye karşı korkularına bir yenisini ekler. Kuzey’in Cemre’ye olan aşkınınsa, Gülten dışında farkında olan bir kişi daha vardır. Banu, Güney’e olan ilgisini her dakika biraz daha açığa v-ururken, Cemre’nin hislerinde ne kadar haklı olduğunu ispat eder. Güney’in “Sinaner Şirketler Grubu”na yakınlığı, Banu’nun Güney’le ilgili planlarında kendisine daha çok güvenmesini yardımcı olur. Sami ile Handan’ın evlilik yıl dönümlerini kutlamak! için aile arasında yenecek akşam yemeği, Gülten ve Cemre’nin katılımıyla renk değiştirir. Güney’in son anda Atilla Sinaner’in davetine katılmak zorunda olması, Cemre ile Güney arasındaki iplerin yeniden g-erilmesine neden olur. Aynı gece, gizlice yeni bir boks maçı ayarlayan Kuzey ise Cemre’nin konuşmalarına ş-ahit olmasıyla onu da yanında götürmek zorunda kalır. Kuzey ringdeki yerini alarak hayatı üstüne k-umar oynarken, öğreneceği gerçekle ilk d-arbeyi izleyiciler arasındaki Cemre alacaktır

Özet: SaKaRYa FIRaT 77. BöLüm iZLe Sakarya Fırat’ta yeni bölümünde de heyecan dorukta… Osmanlar Yeter’i kurtarmak için son sürat geri döner. Yeter’in yokluğunda Ethem perişan olur. Bakır ve Seyfi kamptan ayrılmıştır. , , Fakat Miro Bakır’la d-avasını öyle kolay kapatmayacaktır. Durali Ati’yi d-övüp sandalyesini kıran abisine c-ezasını verir. Gece derslerini Murat vermeye başlayınca Poyraz Timi derslerden keyif almaya başlar. Ayda’nın babası Hakan’ı t-ehdit eder. Mürsel Ağa Yeter’i kurtarmak için gururunu ayaklar almayı göze alır. Necla Deniz için bir kez daha Mihri’nin karşısına çıkar. Poyraz Timiyle birlikte ayaklarının tozu üzerinde olan Osman ve Kerküklü Yeter’i bırakıldığı köyden alır. Ama daha arkalarını dönmeden köyde r-oketler p-atlamaya başlar.

Özet: ÇoCuKLaR DuYMaSIN 67. BöLüm iZLe Çocuklar Duymasın" dizisi 67. bölümüyle ddizi farkı ve kalitesiyle izlemeniz için hazır. , , Tüm dizi ve fragmanları ilk olarak takip etmek için diziseyretizle.Com size yeter.

Özet: CaNaN 23. BöLüm iZLe Selim, Canan’ın sürpriz ziyaretinin şaşkınlığını yaşarken Canan, ona anlatacaklarının heyecanıyla kıvranmaktadır. Oysa ikisinin de bilmediği şey, belki de son kez görüştükleri gerçeğidir. , , Kapının hemen dışında onları şok edici bir sürpriz beklemektedir. Nizam, aşkını itiraf ettiği Nalan’dan cevap beklemektedir. Nalan ise büyük bir kararın eşiğindedir. Yeter, kaybettiği Canan’ın acısıyla, küçük kızını korumaya kararlıdır. Bu, Nalan’ı son derece mutsuz etse bile… Mahir, Canan’a rağmen, Canan’ı korumaya kalkınca, sevdiği kadının tepkisi büyük olur. Canan, Selim’e aşkını itiraf etmeye kararlıdır. Ama her şey umduğu gibi olacak mıdır? Selim’in aklı zaten karışıktır. Üstelik onun aklını daha da karıştıracak biri daha vardır; Nalan

Özet: DiNLe SeVGiLi 58. BöLüm iZLe Mehmet, İngiltere’de Hande ise İstanbul’da üniversite radyosunda program yapan tutkulu iki gençtir. İki okul radyosunun ortaklaşa düzenlediği bir yarışma sayesinde Mehmet İstanbul’a gelir. , , İlk görüşte Hande ve Mehmet arasında bir elektriklenme yaşanır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Diziye "Yorum" Yapmak Icin Anonimi Seciniz.