20 Nisan 2011 Çarşamba

Muhteşem YüzyIl 15. Bölüm izle

Muhteşem YüzyIl 15. Bölüm izle MuHTeŞeM YüZYIL 15. BöLüm iZLe 20 Nisan Çarşamba izle, Show tv nin 20 Nisan Çarşamba günü 15. bölümüyle ekranlara gelecek olan yeni dizisi Muhteşem Yüzyıl`un 15. Bölümü sizlerle. , Diziyi tvden yayınlandıktan hemen sonra sitemizden kaliteli görüntüyle takip edebilirsiniz.


20 Nisan Çarşamba Günü Dizilerini Hd Kalitesinde izle
Özet: MuHTeŞeM YüZYIL 15. BöLüm iZLe İbrahim Paşa, Hürrem’in karşısına onu kurtarabilecek bir teklifle çıkar. Hürrem onun teklifini tereddütsüz reddeder. Sultan Süleyman ise olan bitenden dolayı çok üzgün. Haremden uzun zamandır görmediği birisi ile görüşmek ister. İbrahim ve Hatice’nin evlilik kararlarını duyurmak için bir eğlence düzenleniyor. Sarayda hazırlıklar devam ediyor. , Bu sırada annesinden ayrı kalan Şehzade Mehmet rahatsızlanmış. Hatice onun halini görür. Hürrem’i ziyaret etmeye karar verir. Hürrem, Hatice’den sarayda bir eğlence düzenleneceğini öğrenir. Valide, Hatice’nin kendisinden habersiz bir şekilde Hürrem’e gitmesine kızgın. Hürrem ise sonunda İbrahim’in teklifini kabul etmeye karar verir. Hürrem hasbahçede düzenlenen eğlencenin ortasına gelir. Acaba haremdekilerin Hürrem’in gelişine tepkisi ne olacak?.. Sultan Süleyman, Hürrem’i nasıl karşılayacak?.. Denizden gelen bir genç adam Alexsandra Livolska’yı aramaya başlıyor.

Özet: UNuTuLMaZ 80. BöLüm iZLe Harun ve Meldanın nikah fotoğrafını bulan Yağmur ne yapacağını bilemezken, Batuda Haruna kabus dolu anlar yaşatmaya başlar. Harunun can düşmanının söylediklerini yapmaktan başka çaresi yoktur. Ancak bu oyunu tersine çevirecek hamleyi yapması da gecikmeyecektir. Eda ise kızının durgun haline bir anlam verememektedir. Hayatıyla ilgili önemli bir karar alan Melda için artık geri dönüş yoktur. Türkan ise hapishanedeki Keremi düşünmektedir. Bu arada Ferdanın yolu da Uğur ve karısı Sema ile bir kez daha kesişecektir. Yağmurun durgunluğunun sebebini öğrenen Eda bir yandan kızına gerçekleri dürüstçe anlatırken bir yandan da ablası Meldanın böyle bir şeyi nasıl yapabildiğini düşünmektedir. Abla kardeşin yüzleşmesi uzun sürecek bir fırtınanın da başlangıcı olacaktır. , Tehditleriyle Arasın ona yardım etmesini sağlayan Batu etrafındaki çemberin daraldığının farkında değildir. Harun tüm gücüyle Batunun peşindedir. Artık can düşmanıyla arasında sadece bir adım kalmıştır. Şans bir kere daha Batuya gülecek midir? Başına gelenlerden ve yaşananlardan en çok yara alan kişi Ecedir. Genç kadın bu kabusun herkes için bitmesini istemektedir. Ancak gözlerini intikam bürümüş olan Batu onu dinleyecek halde değildir. Ecenin yapacak tek bir şeyi kalmıştır. Ve onu yapmaya da kararlıdır. Meldanın aldığı önemli karar ne? Batunun yarattığı kabusu ne pahasına olursa olsun bitirmeye kararlı olan Ece ne yapacak? Yağmur için kötü sürprizler bitti mi?

Özet: SaKaRYa FIRaT 62. BöLüm iZLe Sakarya Fırat’ta sular durulmuyor. Nihan’ın aniden ortadan kaybolması herkesi tedirgin eder.. Osman ,Ethem,Mürsel Ağa her yerde Nihan’ı aramaktadır.Teslime ise yastadır, Nihan’ın yokluğuyla iyice içine kapanır. Osman Nihan’ı bulmanın çarelerini ararken acı bir sürprizle karşılaşır. Karakolda ise psikolog testler yapmayı ve Poyraz Timini incelemeyi sürdürür. Poyraz Timinin testlere verdiği tepki Ayda Teğmen ve Psikoloğu şaşkına çevirir. Diğer tarafta Bakır, para sıkıntısını kendi yöntemleriyle çözerken, , Miro’yla burun buruna gelir. Atabeyde ise İbrahim ,Zeliha’nın babasıyla yaptığı konuşmadan sonra durumu toparlayamamış,işler iyice içinden çıkılmaz bir hal almıştır.

Özet: CaNaN 11. BöLüM iZLe Selim ve Canan bir yol ayrımına gelmiştir. Selim, sevdiği kadının intikamını mı yoksa kızını mı seçeceğinden emin olmak ister. Renknaz ise yeğeninin iplerini elinde tutmak için Elif’i kullanmaktadır. Selim’i tehdit eder. Canan’ın gerçekleri öğrenmemesi için elinden geleni yapacaktır. Gerekirse Elif’e evlatlık olduğunu söyleyecektir. Selim, köşeye sıkışmıştır. , Elif’in bu kanlı savaşın ortasında kalmasından rahatsızdır. Bedia annesine söylediklerine pişman olmuştur. Şehri terk etmek üzere olan annesini son bir kez görmek istemektedir. Arabasına atlayıp peşine düşer. Bu yolculuk onu kardeşi ve babasıyla karşı karşıya getirecektir. Düğümler bir bir çözülmektedir. Sırlar, ortaya dökülmektedir. Artık, herkes için hayat daha da zorlaşacaktır.

Özet: NuRi 9. BöLüm iZLe “Nuri”de bu akşam (20 Nisan Çarşamba) yayınlanacak 9. bölümünden itibaren yer alacak Cengo ve Zafo karakterleri için Oktay Kaynarca’ya üç saat makyaj yapıldı. Ünlü makyör Derya Ergün’ün gerçekleştirdiği makyajlarla, Oktay Kaynarca ve Ünal Yeter, Urfalı iki kebap ustası karakterlerine büründüler. Alaçatı’da ‘Kebap Hause’ açacak olan karakterler, komik tiplemeleriyle diziye renk katacaklar. Başrollerinde Meltem Cumbul ve Oktay Kaynarca’nın oynadıkları, Öykü Çelik, Taner Rumeli, Asuman Dabak ve Vural Çelik’in de önemli rollerini üstlendikleri sevilen dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünün konusu ise şöyle; Leyla ve Can’ı sevgili zanneden Nuri, Can’a sürekli kafa tutmaktadır. Leyla, Nuri’ye tam gerçeği söyleyeceği sırada, olmadık sebeplerden dolayı gerçek bilgi ertelenmektedir. Leyla ve Can, İzmir’de katıldıkları bir müzayede de Can’ın eski karısı Arzu’yu görünce bu oyunu uzatmak zorunda kalırlar. Üstüne Arzu’nun Nuri Palas’a yerleşmesiyle oyun içinde oyun alıp başını gider. Mutlu, ikiz bebekleri olacağı için geçim derdine düşer ve kumrucu dükkanının yarısını kiraya verir. , Cengo ve Zafo isminde iki kebap ustası dükkanın yarısını tutup, Alaçatı’ya yerleşir. Biraz çapkın olan bu beylerden Zafo, Berna’dan hoşlanır. Evliliğini düzelmek için Nuri’yi de alıp psikologa giden Reyna, psikoloğun tavsiyesi üzerine Nuri’nin çocuklarına daha yakın olmaya başlayınca ortalık karışır. Leyla’nın hoşlandığı erkek tipini öğrenmek için Berna ve Nazlı’ya başvuran Avni, ikilinin oynadığı büyük bir kumpasa düşer. Kendini çevirdiği tip ile herkesin alay konusu haline gelir. Beyza’nın doğum günü partisine kaçak olarak katılan Mesut tekrar Berna’ya yakalanmaktan kurtulamaz. Sıkıcı biri olmadığını herkese ispatlamak için diskoya giden Leyla ve Can iyice yakınlaşmaya başlar.

Özet: ÇoCuKLaR DuYMaSIN 49. BöLüm iZLe Meltem ve Haluk aynı tabaktan tatlı yerken son dilimi kimin yiyeceği merak konusu olur… Haluk son dilimi yerse Meltemin elinden çekeceği vardır. Haluk Meltemi üçüncü çocuk konusunda kandırmaya çalışırken, sürekli geçmişi anımsarlar… Havuçun doğduğu an, Eminenin eve ilk gelişi, Gönül ile Selaminin tanışma öncesi… Orçun, futbol seçmelerine Haluk Amcasıyla gitmek ister. Tuna buna bozulur. Orçunun gözünde kendi itibarını arttırmak için Tuna sert erkeği oynayacaktır. Bunun için Haluktan yardım ister ve kendisine yardım etmesi için ricada bulunur. Tuna bu sert erkek imajını abartınca Haluk sinirlenmeye başlar… Hüseyin ve Şükrü 23 Nisan gösterisi için kedi kılığına girip maskot olurlar… , Kahvedekiler Şükrü ve Hüseyinle dalga geçse de onlar aldıkları paraya bakarlar… Kazandıkları parayla bir iş yerinin açmış olduğu sınava girmek isteyen ikili, soruların şifresini satın almak için bazı adamlara para verirler… Canan, Mustafa Aliyi ofise getirir ve ona seminer verdirir. Seminere karşı olan Mustafa Ali iş yerindekilerle sohbet etmeye başlar… Şirkettekilere sistemden, para kazanma hırsından, insan ömrünün nasıl da gereksiz çalışmayla ve vakit harcamayla geçtiğinden bahseder. Şirket çalışanları Mustafa Alinin konuşmalarından etkilenince ortaya kahkaha dolu sahneler çıkar… Selçuk, şirkette sosyal paylaşım sitelerine erişim yasağı koyar. Engin çok sinirlenir. Meltemle Gönülü organize etmek ister ama onlar buna yanaşmaz. Engin de bunun üzerine bir plan yapar ama plan döner dolaşır yine Enginin başına patlar… Berke ve Duygu aynı tabaktan tatlı yerken Duygu son dilimi Berkeye bırakır. Son dilimi yiyen Berke ise hayatının hatasını yapmıştır… Duygu bunun için onu bencillikle suçlar ve orayı terk eder. Berke kendini affettirmek için Havuçla işbirliği yapar. Havuç ve Berkenin iş birliği beklemedikleri bir sürprizle sonuçlanır…

Özet: LeYLa iLe MeCNuN 10. BöLüm iZLe Aynı gün, aynı hastanede dünyaya gelen iki bebek, hastanedeki yatak sayısının azlığından dolayı yan yana yatırılırlar. Ailelerinin "doğar doğmaz birbirlerini buldular" demesiyle, beşik kertmesi yapılan çift, isimlerini efsane âşıklar "Leyla ve Mecnun" dan alırlar... Leyla ve Mecnun’un beşik kertmesi yapılmasının üzerinden yirmi beş yıl geçmiştir. , Leyla İstanbul Üniversitesi’nde, Mecnun ise Açık Öğretim’de okumaktadır. Her ikisinin de birbirlerinden haberi yoktur. Bir sabah, ailesi Mecnun’a durumu anlatır ve Leyla’yı istemeye giderler. Mecnun bu durumdan rahatsız olsa da ailesinin zoruyla Leyla’nın evine gider. Uzun süredir görüşmeyen iki ailenin tartışmasıyla sonlanan ziyarette Mecnun, Leyla’yı görmüş ve görür görmez de âşık olmuştur. Mecnun Leyla’nın peşinden koşmaya başlar. Onunla tanışmak ve onu etkileyebilmek için ne yapacağını bilemeyen Mecnun, bir gece rüyasında Aksakallı Dede’yi görür. Ancak Aksakallı Dede’nin rüyalarından çıkıp Mecnun’la beraber yaşamaya başlamasıyla durumlar iyice karışır.

Özet: KoMeDi DüKKaNI 27. BöLüm iZLe Tolga Çevikin Komedi Dükkanı bu hafta yine birbirinden çok farklı iki macera ile sahnede... Yönetmen bu hafta arkadaşı yine yeni bir maceraya sürüklüyor. 30 yıl hapishanede kaldıktan sonra ilk defa dışarıya çıkan Arkadaşım değişen hayata ve teknolojiye uyum sağlayabilecek mi? Yönetmenin müdahaleleriyle eli ayağına dolaşan Arkadaşımın başı elbette beladan kurtulmuyor. , Aksilikler peş peşe geliyor. Sudan cıkmış balığa dönen Arkadasım eski aşkı Seheri bulabilecek mi? Programın ikinci bölümünde ise Arkadaşım karşımıza yeni mezun bir diş hekimi olarak çıkıyor. İlk iş olarak kendisine bir muayenehane açan Arkadasım yönetmenin de müdahaleleriyle ilk hastasının dişini çekecektir. Ama acaba doğru dişi çekebilecek mi?

2 yorum:

Adsız dedi ki...

cox hayiflar olsun ki,bizim erkekler acnebi kadinlari oz kadinlarimizdan ustun tuturlar.

Adsız dedi ki...

ssss

Yorum Gönder

Diziye "Yorum" Yapmak Icin Anonimi Seciniz.