13 Nisan 2011 Çarşamba

Muhteşem YüzyIl 14. Bölüm izle

Muhteşem YüzyIl 14. Bölüm izle MuHTeŞeM YüZYIL 14. BöLüm iZLe 13 Nisan Çarşamba izle, Show tv nin 13 Nisan Çarşamba günü 14. bölümüyle ekranlara gelecek olan yeni dizisi , Muhteşem Yüzyıl`un 14. Bölümü sizlerle. Diziyi tvden yayınlandıktan hemen sonra sitemizden kaliteli görüntüyle takip edebilirsiniz.



Özet: MuHTeŞeM YüZYIL 14. BöLüm iZLe Yasak aşk sona eriyor. İbrahim ve Hatice arasındaki ilişki ortaya çıkıyor. Muhteşem Yüzyıl’da düğüm sonunda çözülüyor... Muhteşem Yüzyıl, yeni bölümüyle 13 Nisan Çarşamba akşamı Show TV’de... Hürrem s-uç-suz olduğuna dair kimseyi inandıramıyor. Sultan Süleyman bile Hürrem’den şüpheleniyor. Sultan Süleyman’ın Hürrem hakkındaki kararı ne olacak? Valide Sultan, Hürrem’i yanına çağırıyor. Yoksa Hürrem affedilecek mi? İbrahim apar topar saraya getiriliyor. Süleyman, İbrahim’e Hatice ile ilgili kararını açıklıyor. Acaba Hatice ve İbrahim aşkı gerçeğe dönüşecek mi? Yoksa her şey burada bitecek mi? , Hürrem hakkındaki son karar veriliyor. Hürrem çaresiz... Sonunda sarayda kalabilmek için İbrahim’e bile başvuruyor. Hürrem sarayda kalabilecek mi?.. İbrahim Paşa, bu sefer Hürrem’e yardımcı olacak mı? Sultan Süleyman, Hürrem’i affedecek mi?


Özet: UNuTuLMaZ 79. BöLüm iZLe Edayı Arasla otel odasında gören Harun büyük bir öfkeye kapılır. Batunun bu oyunu Harunla Eda arasında bir gerginliğe yol açarken, bu oyunun bir parçası olduğunu anlayan Aras da son derece kızgındır. Ferda hayatının en büyük bunalımını yaşarken, neler olduğunu anlayan Türkan da kızına destek olmaya çalışmaktadır. Melda Batu ile buluşurken, Harun da Edaya Melda hakkındaki gerçekleri açıklamak zorunda kalmıştır.Öğrendikleri Edayı şaşkına çevirir.Aynı zamanda da oldukça öfkelenmiştir. Kerem işlemediği s-uç-un ağırlığı altında ezilirken, annesi ile duygusal bir konuşma yapar. Bu konuşma , Türkanı daha da endişelendirecektir. Ancak Türkanın sorunları bununla da kalmayacaktır. Meldanın aldığı karar Türkanın çaresizliğini daha da derinleştirecektir. Doğum günü hazırlıkları Yağmurdan habersiz sürerken, bu özel gün için hazırlık yapan birileri daha vardır!Yağmurun anne ve babasıyla birlikte kutlayacağı ilk doğum günü herkes için gerçekten de unutulmaz olacaktır. En mutlu gününde Yağmuru şok edecek olay nedir? Harun ve Eda yanı başlarındaki te-hl-ikenin farkına varacak mı? Yoksa, palyaço en kötü rolünü bu mutlu günde mi oynayacak? Bir intikam bu kadar kör edici olabilir mi? Mustafa Ali kürkü için ka-tl-edilen hayvanlardan bahseder… Bu konu hakkında fikirlerini söyleyen Mustafa Aliyi dinlerken hem düşünecek hem de çok güleceksiniz… Seyyar Tayyar, Zabıta Mesuttan kurtulmak için sinsi bir plan geliştirir… Tayyara göre bu plandan sonra Zabıta Mesutun işi bitecektir… Seyyar Tayyarın yaptığı oyunu izlerken gülme krizine gireceksiniz…


Özet: SaKaRYa FIRaT 61. BöLüm iZLe Sakarya Fırat nefes nefese bir bölümle da ekranlarınızda.. Poyraz Timi , Hamza’nın peşine düşüyor. Hamza ise büyük bir aşiretle burun buruna geliyor. Dağda büyük bir kovalamaca başlıyor.. Çeliktepe Karakolunda Durali ve Hakan Asteğmen ,Ayda Teğmen’in getirdiği psikologla uğraşırken Fatih’in hikayesi herkesi şaşırtıyor. Ethem ve Yeter evlilik hesapları yapmaya başlıyor, ama Ethem’in işi çok zor. Atabey’de de , İbrahim , Zeliha’nın babası İhsan’la yaptığı konuşmayı telafi etmeye çalışırken işler içinden çıkılmaz bir hal alıyor..


Özet: NuRi 8. BöLüm iZLe Hı-rs-ızlar tarafından başına aldığı darbe sonucu hastaneye kaldırılan Nurinin hafızası iki sene geriye gider. Kendini hâla Leyla ile evli zanneden Nurinin bu hali Leylaya zor anlar yaşatır. Diğer yandan bu durumu hazmedemeyen Reyna, Leylanin Nuriye büyü yaptırdığını zannedip hastaneye büyücü kadın getirtir. Hı-rs-ızlar mahalleyi terk etmemişlerdir. Bu sefer de Beyzanın bikinici dükkanına giren hırsızlar Beyzayı, Bernayı ve Nazlıyı r-eh-in alırlar. Her şeyden habersiz bikinici dükkanına giren Mesut ortalığı iyice karıştırır. , Nurinin oyunlarına daha fazla katlanamayan Leyla, Nuriden öyle bir intikam alır ki, Nuri büyük bir hüsrana uğrar.


Özet: CaNaN 10. BöLüM iZLe Selim, Elif’in Canan’ın kızı olduğunu öğrenince aklı iyice karışmıştır. Şakir’in anlattıkları onu şoktan şoka sürüklemektedir. Selim, teyzesi Renknaz’ın da bu işte parmağı olduğunu öğrenince, gerçekleri detaylı olarak öğrenmek üzere harekete geçer. Bu sayede Renknaz ve Şakir yeniden karşı karşıya kalmışlardır. Canan’ın hesaplaşmasına, hiç istemese de, Selim karışmıştır artık. Hem de sadece onu koruyan bir adam olarak değil, doğrudan taraflardan biri olarak. Selim, durumu Canan’a nasıl anlatacağını düşünmektedir. Aklı iyice karışmıştır. Gel gitlerle dolu ilişkileri bir kez daha sarsılmıştır. Bu arada Canan’ın Selim’in evindeki mecburi misafirliği Elif’le diyaloğunu farklı bir yere taşımaktadır. Bedia ile annesi hesaplaşmışlardır. , Bedia’nın kafası allak bullaktır. Bu durum Lami ile ilişkisine de yansıyacaktır. Babası ve ağabeyiyle olan sırdaşlığını ise sorgulamaya başlar. Şemsi’nin yasak ilişki kurduğu Özde’nin, onu ele geçirmek için yepyeni bir planı vardır. Sırlar ortaya çıktıkça taşlar yerinden oynamakta, tüm ilişkiler yeniden sınanmaktadır.


Özet: ÇoCuKLaR DuYMaSIN 47. BöLüm iZLe Haluklar ve Menderesler Duygu ve Berke için ev aramaya başlar… Ev kiraları çok yüksek olunca her kafadan bir ses çıkar. En sonunda Haluk, ben kalabalık aile severim, diyerek çocukların evlenince yanlarında yaşamasını ister. Duygu ve Berke ise ayrı eve çıkma konusunda ısrarlıdır. Duygu ve Berke Haluku bu kararından vazgeçirmek için büyük bir plan yapar ve ortaya birbirinden komik sahneler çıkar… Tuna, Gönül ve Necla Duyguların düğününden bahsederken, konuşmanın sonuna yetişen Orçun ve Merve Tuna ve Gönülün evlilik hazırlığı yaptığını düşünür. İkili buna engel olmak için ortak bir plan yapar ve , Selami adına Gönüle mektup yazarlar. İşler bu noktada karışınca ortaya kahkaha dolu sahneler çıkar… Duygu, ailesinin ve Berkenin itirazlarına aldırmadan Berkelerin kafede işe başlar… Bu durumu Meltem ve Haluktan gizleyen Duygu yakalanmamak için komik bir mücadele içine girer. Hüseyin ve Şükrü tahsilat işine başlıyor… Kazım, Recepten alacağını alamayınca devreye Şükrü ve Hüseyini sokar. Parayı alabilirlerse paradan yüzde vereceğini söyler. Şükrü ve Hüseyin tahsilatı yapmak için kolları sıvar… İkilinin parayı tahsil ederkenki maceralarını izlerken kahkahalarınızı tutamayacaksınız…


Özet: LeYLa iLe MeCNuN 9. BöLüm iZLe Aynı gün, aynı hastanede dünyaya gelen iki bebek, hastanedeki yatak sayısının azlığından dolayı yan yana yatırılırlar. Ailelerinin "doğar doğmaz birbirlerini buldular" demesiyle, beşik kertmesi yapılan çift, isimlerini efsane âşıklar "Leyla ve Mecnun" dan alırlar... Leyla ve Mecnun’un beşik kertmesi yapılmasının üzerinden yirmi beş yıl geçmiştir. Leyla İstanbul Üniversitesi’nde, , Mecnun ise Açık Öğretim’de okumaktadır. Her ikisinin de birbirlerinden haberi yoktur. Bir sabah, ailesi Mecnun’a durumu anlatır ve Leyla’yı istemeye giderler. Mecnun bu durumdan rahatsız olsa da ailesinin zoruyla Leyla’nın evine gider. Uzun süredir görüşmeyen iki ailenin tartışmasıyla sonlanan ziyarette Mecnun, Leyla’yı görmüş ve görür görmez de âşık olmuştur. Mecnun Leyla’nın peşinden koşmaya başlar. Onunla tanışmak ve onu etkileyebilmek için ne yapacağını bilemeyen Mecnun, bir gece rüyasında Aksakallı Dede’yi görür. Ancak Aksakallı Dede’nin rüyalarından çıkıp Mecnun’la beraber yaşamaya başlamasıyla durumlar iyice karışır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Diziye "Yorum" Yapmak Icin Anonimi Seciniz.